Daca ai colaborat in trecut cu firme specializate in instalatii gaze ai observat ca acestea iti propun abonamente sau pachete de servicii. Pachetele respective se pot personaliza, incluzi in ele doar servicii instalatii gaze de care ai nevoie si le poti modifica oricand doresti.

Pe site-urile de prezentare firmele afiseaza cel putin trei sau patru variante de pachete, destinate diverselor tipuri de clienti. Putem avea pachete pentru clientii mici, pentru cei care stau la apartamente, la case, pachete de servicii pentru mediul industrial, dar si pachete pentru asociatiile de proprietari.

Ce vor contine aceste pachete? Cele rezidentiale includ servicii de proiectare si executie pentru orice fel de instalatie pentru apartamente, case, vile, locuinte diverse. Se realizeaza proiectarea tehnica, firma se ocupa de taxa de avizare si receptie a instalatiei, realizarea efectiva a instalatiilor de gaze, dar si montarea detectorului de gaze. Verificarile si reviziile, detectarea rapida a unor scurgeri gaze si remedierea defectiunilor ce au dus la ele pot fi incluse in pachetele rezidentiale.

In pachetele industriale, pentru ca vorbim de instalatii complexe, pe langa serviciile deja mentionate, mai putem avea si servicii ce au legatura cu mentenanta, cu verificarile cat mai dese, cu modificari ale instalatiilor pentru a face fata unui volum de lucru mai mare. Se pun la dispozitie echipe mai mari de specialisti, un instalator Sector 5 sau din alt sector nu poate face fata singur unor astfel de instalatii, dar si echipamente omologate si adaptate instalatiilor industriale de gaze.

Pachetul de servicii pentru asociatiile de proprietari va presupune si realizarea coloanei comune de gaze, inelelor de palier, dar si realizarea instalatiilor individuale de gaze, pe langa toate serviciile de mai sus. Se va monta si detectorul de gaz cu un singur senzor pentru siguranta celor care vor folosi instalatiile de gaze.

Fiecare dintre aceste pachete de servicii se personalizeaza fix cum isi doreste clientul si se pot adauga si scoate orice servicii, daca nu mai e nevoie de ele.

4.7/5 - (26 votes)

25 replies on “Ce pot contine pachetele de servicii oferite de firmele care activeaza in domeniul instalatiilor de gaze?”

 • Avatar of Claudia Cojocaru
  Claudia Cojocaru
  24.10.2023 at 09:00

  Pachetele de servicii pot include instalare, mentenanță și reparații pentru sistemele de distribuție a gazelor naturale.

 • Avatar of Vasile Anemona
  Vasile Anemona
  27.10.2023 at 09:00

  De asemenea, pachetele pot conține și evaluarea și înlocuirea echipamentelor de siguranță, precum și consultanță tehnică în domeniul instalațiilor de gaze.

 • Avatar of Denisa
  Denisa
  27.10.2023 at 21:00

  De asemenea, pachetele de servicii pot include și verificarea periodică a instalațiilor de gaze și asistență tehnică pentru depistarea și remedierea eventualelor defecțiuni.

 • Avatar of Mara
  Mara
  28.10.2023 at 09:00

  În plus, pachetele pot oferi și servicii de consultanță pentru obținerea autorizațiilor necesare în domeniul instalațiilor de gaze.

 • Avatar of Denis
  Denis
  30.10.2023 at 09:00

  Poate fi inclusă și asigurarea în caz de accidente sau defecțiuni în instalațiile de gaze.

 • Avatar of Ana Chirilov
  Ana Chirilov
  02.11.2023 at 09:00

  De asemenea, pachetele pot oferi și instruire și formare profesională în domeniul instalatiilor de gaze.

 • Avatar of Diana Ion
  Diana Ion
  03.11.2023 at 21:00

  Pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze pot include și servicii de întreținere și reparații periodice pentru instalațiile existente.

 • Avatar of Sara Laurentiu
  Sara Laurentiu
  04.11.2023 at 09:00

  Pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalatiilor de gaze pot conține și servicii de montaj și înlocuire a echipamentelor necesare.

 • Avatar of Alex
  Alex
  08.11.2023 at 09:00

  Unele pachete de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze pot include și servicii de monitorizare și detectare a scurgerilor de gaze.

 • Avatar of Rebeca
  Rebeca
  08.11.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele din domeniul instalatiilor de gaze este consultanta si proiectare a sistemului de gaz.

 • Avatar of Dumitru
  Dumitru
  18.11.2023 at 21:00

  Alte servicii pe care le pot include pachetele de servicii oferite de firmele din domeniul instalațiilor de gaze sunt inspecția periodică și certificarea conformității instalațiilor.

 • Avatar of Daniel Hofer
  Daniel Hofer
  23.11.2023 at 21:00

  Un alt aspect important pe care îl pot conține pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este asistența tehnică și intervențiile de urgență 24/7.

 • Avatar of Client Roșu
  Client Roșu
  27.11.2023 at 09:00

  Un alt serviciu pe care îl pot conține pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este mentenanța și curățarea periodica a echipamentelor.

 • Avatar of Nicoleta
  Nicoleta
  29.11.2023 at 09:00

  Încă un serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele din domeniul instalațiilor de gaze poate fi reparația și înlocuirea componentelor defecte.

 • Avatar of Alex Vacarescu
  Alex Vacarescu
  30.11.2023 at 09:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este instalarea și montajul echipamentelor specifice.

 • Avatar of Alessia
  Alessia
  16.12.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot conține pachetele de servicii oferite de firmele din domeniul instalațiilor de gaze este consultanța și proiectarea sistemelor de distribuție și utilizare a gazelor.

 • Avatar of Andreea Croitoru
  Andreea Croitoru
  20.12.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este verificarea și certificarea instalațiilor conform legislației în vigoare.

 • Avatar of Alexandru Păcuraru
  Alexandru Păcuraru
  21.12.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este asistența tehnică și intervențiile de urgență în caz de avarii.

 • Avatar of Nicoleta
  Nicoleta
  23.12.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze poate fi întreținerea și revizia periodică a instalațiilor.

 • Avatar of Luca
  Luca
  31.12.2023 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este repararea și înlocuirea conductelor și aparatelor defecte.

 • Avatar of Radu Lazăr
  Radu Lazăr
  12.01.2024 at 09:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este montajul și punerea în funcțiune a instalațiilor de distribuție și utilizare a gazelor.

 • Avatar of Delia
  Delia
  28.01.2024 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este consultanța și întocmirea documentației necesare pentru obținerea autorizațiilor și avizelor de funcționare.

 • Avatar of Daria
  Daria
  31.01.2024 at 09:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este asistența tehnică și depanarea rapidă în caz de defecțiuni.

 • Avatar of Andra Romanescu
  Andra Romanescu
  01.02.2024 at 21:00

  Un alt serviciu pe care îl pot include pachetele de servicii oferite de firmele care activează în domeniul instalațiilor de gaze este verificarea și întreținerea periodică a echipamentelor și sistemelor de distribuție a gazelor.

 • Avatar of Nicoleta Lazăr
  Nicoleta Lazăr
  07.02.2024 at 21:00

  Spiderman’s alter ego is Peter Parker.

Comments are closed.