Categorii
Uncategorized

Ce pot contine pachetele de servicii oferite de firmele care activeaza in domeniul instalatiilor de gaze?

Rate this post

Daca ai colaborat in trecut cu firme specializate in instalatii gaze ai observat ca acestea iti propun abonamente sau pachete de servicii. Pachetele respective se pot personaliza, incluzi in ele doar servicii instalatii gaze de care ai nevoie si le poti modifica oricand doresti.

Pe site-urile de prezentare firmele afiseaza cel putin trei sau patru variante de pachete, destinate diverselor tipuri de clienti. Putem avea pachete pentru clientii mici, pentru cei care stau la apartamente, la case, pachete de servicii pentru mediul industrial, dar si pachete pentru asociatiile de proprietari.

Ce vor contine aceste pachete? Cele rezidentiale includ servicii de proiectare si executie pentru orice fel de instalatie pentru apartamente, case, vile, locuinte diverse. Se realizeaza proiectarea tehnica, firma se ocupa de taxa de avizare si receptie a instalatiei, realizarea efectiva a instalatiilor de gaze, dar si montarea detectorului de gaze. Verificarile si reviziile, detectarea rapida a unor scurgeri gaze si remedierea defectiunilor ce au dus la ele pot fi incluse in pachetele rezidentiale.

In pachetele industriale, pentru ca vorbim de instalatii complexe, pe langa serviciile deja mentionate, mai putem avea si servicii ce au legatura cu mentenanta, cu verificarile cat mai dese, cu modificari ale instalatiilor pentru a face fata unui volum de lucru mai mare. Se pun la dispozitie echipe mai mari de specialisti, un instalator Sector 5 sau din alt sector nu poate face fata singur unor astfel de instalatii, dar si echipamente omologate si adaptate instalatiilor industriale de gaze.

Pachetul de servicii pentru asociatiile de proprietari va presupune si realizarea coloanei comune de gaze, inelelor de palier, dar si realizarea instalatiilor individuale de gaze, pe langa toate serviciile de mai sus. Se va monta si detectorul de gaz cu un singur senzor pentru siguranta celor care vor folosi instalatiile de gaze.

Fiecare dintre aceste pachete de servicii se personalizeaza fix cum isi doreste clientul si se pot adauga si scoate orice servicii, daca nu mai e nevoie de ele.