Categorii
Uncategorized

Instalatia de gaze la casa. Ce poti face sa mearga lucrurile mai repede cand vrei sa ai instalatii gaze moderne si la casa de la tara?

Rate this post

Daca la bloc te racordezi la gaze si iti faci instalatia cum doresti in cel mai scurt timp, la casa, la tara, intr-o zona unde nu prea ai avut gaz deloc in trecut, totul se va misca cu incetinitorul. Spre deosebire de instalatii gaze de la bloc, mai mici ca dimensiuni si mai simplu de realizat, cele pentru case sunt complexe, sunt mai mari si presupun mult mai multe etape de parcurs.

Problema la tara este ca nu exista instalatia initiala de gaze, „gazele trase” la care sa se conecteze fiecare gospodarie. Lumea in trecut folosea sobele cu lemne si inca mai foloseste, o executie instalatie gaze nu era pe lista de prioritati niciodata.

Dar pe masura ce s-au schimbat vremurile, au aparut tinerii care preferat tot mai mult viata la tara, au crescut si pretentiile si nevoia de siguranta si de confort a fost pusa pe primul plan. Asa ca a fost nevoie de gaze in toata casa si de instalatii de incalzire, de apa calda in permanenta la canal. Si cum le ai mai repede cand stai la tara? Discuti cu o firma autorizata si incerci sa obtii cat mai repede toate aprobarile si avizele. Echipele de specialisti de la firme se pot ocupa ele de tot ce inseamna dosare intocmite si pot accelera procesul de stabilire a documentatiei complete.

Dincolo de documente, un instalator gaz cu experienta, alaturi de echipa sa, poate sa iti ofere sfaturi legate de proiectare, de executie, de racordare la o instalatie viitoare de gaze ce se va implementa in zona. E important sa ai deja gazele „trase” in zona casei ca sa poti continua cu proiectul pentru locuinta ta.

Firmele care iti pot pune la dispozitie un instalator Sector 3 au deja multe proiecte finalizate si in zone apropiate de cea in care locuiesti, pot sa discute si cu firmele care se ocupa de trasul gazelor in zona localitatilor de la gaze si sa se intereseze in numele tau cand va fi gata si lucrarea principala. Cu cat mai multe intrebari si presiune pusa pe furnizorul de gaze, cu atat vor creste sansele sa ai mai repede gazele trase deja in casa si tot confortul posibil in orice sezon.